Zakelijk

airport

Taxicentrale Zoetermeer is er ook voor de zakelijke klant. Of u nu vervoer nodig heeft voor naar een vliegveld, moet reizen van uw hotel naar de zaak of aankomt op station Zoetermeer. Wij staan voor u klaar.

Mocht u willen reizen zonder een herkenbaar daklicht, dan is dit altijd mogelijk.

U kunt in onze taxi’s betalen met uw (company) creditcard en achteraf per factuur betalen behoort ook tot een van de mogelijkheden.

Voordelen zakelijk vervoer door Taxicentrale Zoetermeer:

  • Taxicentrale met jarenlange ervaring
  • Mogelijkheid om met creditcard te betalen of op rekening
  • Ruime ervaring met zakelijke taxi ritten

Heeft u een zakelijke aangelegenheid, maar geen vervoer? Dan kunt u rekenen op de taxiservice van Taxi Centrale Zoetermeer. U wordt gebracht naar elke gewenste bestemming. Meer weten of reserveren? Bel 079-2340044. Online reserveren is ook mogelijk.

WILT U EEN TAXI BOEKEN NAAR EEN LUCHTHAVEN?

Vaste bestemmingen

schiphol

Taxi Zoetermeer Schiphol

Gaat u op vakantie? Neem een taxi naar Schiphol. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet te slepen met uw bagage. Ook hoeft u geen familie te vragen of ze u willen brengen in de nacht.

rotterdam airport

Taxi van of naar Rotterdam Airport

Ben je van plan om met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport te reizen? Dat is geen enkel probleem. Taxi S verzorgt dagelijks ritten van en naar Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast bieden wij diverse vervoersoplossingen aan particuliere en zakelijke klanten in de regio en zelfs ver daar buiten.

eindhoven airport

Taxi van of naar Eindhoven Airport

Als u binnenkort vliegt vanaf Eindhoven Airport en u vervoer zoekt van of naar de luchthaven bent u bij Taxi Seitzinger aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van comfortabele en voordelige ritten naar Eindhoven Airport.

cruiseterminal

Taxi van of naar Cruiseterminal

Taxi Seitzinger Zoetermeer is gespecialiseerd in vervoer van en naar de cruiseterminals in Amsterdam en Rotterdam. Voor een groot aantal reisorganisaties verzorgen we dagelijks het vervoer naar cruiseterminals in Nederland.

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klant

0 +

Ritten voltooid

0 +

Ritten Schiphol

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we helpen u graag !!

Partners

Onze vaste zakelijke klanten

Schuiven naar boven