reserveren-2

Taxi  Zoetermeer Schiphol is een familiebedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer.

Wij rijden ook vanuit Taxi Benthuizen, Taxi Bleiswijk, Taxi Berkel, Taxi Bergschenhoek, Taxi Nootdorp, Taxi Pijnacker, Taxi Leidschenveen, Taxi Stompwijk, Taxi Voorburg, Taxi Rijswijk, Taxi Moerkapelle, Taxi Boskoop, Taxi Hazerswoude, Taxi Zoetermeer en Taxi Moerkapelle.

KLIK HIER ALS U EEN TAXI WILT RESERVEREN BUITEN ZOETERMEER

 

Stel een vraag via Whatsapp!
Snel en eenvoudig via:

 

 

Reserveer nu een taxi online of bel naar 079-2340000

Heeft u een andere bestemming! Klik hier

 

Taxi Zoetermeer Schiphol is een website van Taxi Seitzinger. Taxi Seitzinger is een familiebedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer. Wij vormen samen met onze familie & taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Taxi Seitzinger werkt uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Bij Taxi Seitzinger leiden wij onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren. De laatste jaren hebben wij ons werkgebied uitgebreid. Wij rijden niet niet alleen vanuit Zoetermeer, maar ook vanuit Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Leidschendam, Moerkapelle, Boskoop, Benthuizen, Stompwijk en Hazerswoude.

Lees meer

Vervoersmogelijkheden

Van zakelijkvervoer tot particulier, van groepen tot VIP-vervoer. Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bij ons is alles mogelijk. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden. Bel naar : 079-2340000.

Lees meer

Luchthaven vervoer

Uw reis begint bij uw voordeur. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op Schiphol of ander vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthavenvervoer en moderne communicatie middelen, zijn de chauffeur goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden. Of het nu Schiphol is of Rotterdam Airport of Eindhoven Airport, wij rijden naar alle vliegvelden.

Lees meer

Onze taxichauffeurs

Wij  staan voor Kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en een goede service. Wij werken alleen met de beste taxichauffeurs om al deze punten waar te kunnen maken. Al onze chauffeurs beschikken over de vereiste documenten, bezitten een gedegen stratenkennis en zijn representatief gekleed.

Lees meer

Betaalbare tarieven

Bij Taxi Seitzinger Zoetermeer zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald. Reserveer snel uw taxi en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! U kunt u taxi makkelijk online reserveren !

Lees meer

Hét taxibedrijf van Zoetermeer e.o

Taxi Seitzinger Zoetermeer staat 24/7 voor u klaar.

Kijk ook op www.svtaxi.nl

 

 

Taxi
Taxi Zoetermeer

 

 

 

tarjetas