Taxi Zoetermeer Eindhoven Airport

BOEK ALTIJD TEGEN EEN VASTE PRIJS EEN TAXI NAAR EINDHOVEN AIRPORT

Uw meest ervaren taxi van Zoetermeer naar Eindhoven Airport

Wij accepteren pin & alle creditcards

De vluchttijden worden in de gaten gehouden

Gratis annuleren & wijzigen

WIJ ZIJN ALTIJD 24/7 BEREIKBAAR

Gaat u vliegen en hebt u geen zin om met al uw bagage de trein te nemen? Denkt u dat een taxi te duur is? Dan hebben wij voor u een oplossing? Wij verzorgen taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Als u een goede, betrouwbare en betaalbare taxi naar Schiphol zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u garanderen dat uw taxi altijd op tijd is. Bij ons krijgt u altijd een betaalbare, betrouwbare en veilige rit.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, wij helpen u graag !!

Tot wel 70% goedkoper

Bij krijgt een vast tarief naar alle luchthavens in Nederland. Tot wel 70% goedkoper dan het metertarief.

Vaste prijzen

Taxi Zoetermeer – Eindhoven Airport €160

Taxi Eindhoven Airport – Zoetermeer €160

Taxi Zoetermeer – Eindhoven Retour €300

Wij brengen u zorgeloos naar alle vliegvelden in Nederland. Reserveer nu makkelijk online uw taxi naar Schiphol

Reserveer nu vooraf uw Taxi van Zoetermeer naar Eindhoven Airport. Altijd op tijd op uw afspraak of vlucht. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in Zakelijke diensten en vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Ook het ophalen van uw buitenlandse gasten is bij ons geen probleem. Een taxi van Hotel naar uw bedrijf kunnen wij ook verzorgen. Betalen kunt u ook via iDEAL, Pin, Creditcard of op rekening (na overleg).

Onze Taxi Schiphol service is ideaal voor het vervoer naar alle vliegvelden in Nederland. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. U hoeft niet met uw bagage te slepen. Familie of vrienden hoeven niet midden in de nacht te helpen. Geen hoge parkeerkosten op Schiphol. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen. Wij zullen dan uw tijd van landing in de gaten houden en op tijd op de luchthaven zijn om u op te halen. Wij rijden niet alleen naar Schiphol, maar ook naar Rotterdam Airport & Eindhoven Airport. Zorgeloos op vakantie!! Boek nu een Taxi Zoetermeer Schiphol. Veilig en altijd op tijd. 

Veel gestelde vragen

U kunt online reserveren of telefonisch via 079-2340000

Taxi van Zoetermeer naar Schiphol kost € 60

Taxi van Schiphol naar Zoetermeer kost € 65

Taxi van Zoetermeer naar Schiphol retour kost € 115

Bij het boeken van een Schipholtaxi vanaf huis, moet u rekening houden dat voor Europese vluchten u twee uur voordat de vlucht vertrekt, u op Schiphol aanwezig moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hierbij de reistijd optelt ongeveer 40 minuten plus wat extra marge dan komt u uit op de vertrektijd van u huis.

Ja natuurlijk is dit mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u extra adressen bij de opmerkingen invullen. Per adres komen er wel extra kosten bij.

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de Taxi. Kinderen kunnen op schoot of in de heupgordel. Mocht u willen dat u kind wel in een kinderzitje moet, dan kunt u er voor kiezen om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Wij zullen deze dan bewaren tijdens uw vakantie en bij het ophalen zorgen wij dat hij weer in de auto staat.

Standaard spreken wij met u af: nadat u geland bent, en na dat u de koffers heeft gehaald, ons te bellen op 079-2340044. Wij zullen dan doorgeven waar de chauffeur zal staan. Wij zullen u ophalen bij de vertrekhal (Boven).

Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. U ontvangt direct alle rit informatie via een bevestiging.

Ja dit is mogelijk. Voor deze Extra service kunt u kiezen om bijvoorbeeld uw gasten op te laten halen. De chauffeur zal bij het Meetingpoint klaarstaan met een naambordje, en uw gasten naar de Taxi begeleiden. Verder vragen wij altijd een mobiele telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er zowel voor de klant als de betreffende taxichauffeur meer zekerheid dat alles goed verloopt. Voor deze dienst vragen wij €15,-. 

Geen probleem! Bij het reserveren van uw taxi geeft u uw vluchtnummer aan ons door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd zodat wij op de juiste tijd kunnen voorrijden bij Schiphol. 

Heeft u huisdieren? Neem dan contact met ons op via 079-2340044

Bij ons kunt u contant, Pinnen, vooruit via Ideal of per creditcard betalen. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te rijden. 

Ja natuurlijk kunt u kosteloos annuleren.  Geef het wel zo snel mogelijk door.

Nee. U betaalt voor de taxirit. Bestelt u de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Ja hoor. Wij hebben een scherm in alle auto’s. Ook hebben wij gratis mondkapjes.