Wij zijn een familiebedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer. Wij vormen samen met onze familie & taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren. De laatste jaren hebben wij ons werkgebied uitgebreid. Wij rijden nu niet alleen uit Zoetermeer, maar ook in Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Nootdorp en Pijnacker weten ze ons te vinden. Kijk ook op www.svtaxi.nl

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, het hotel, of andere bedrijven.

Wij rijden ook vanuit Taxi Benthuizen, Taxi Bleiswijk, Taxi Berkel, Taxi Bergschenhoek, Taxi Nootdorp, Taxi Pijnacker, Taxi Leidschenveen, Taxi Stompwijk, Taxi Voorburg, Taxi Rijswijk, Taxi Moerkapelle, Taxi Boskoop, Taxi Hazerswoude, Taxi Zoetermeer en Taxi Moerkapelle.

 

 

Direct reserveren